Deri në korrik 2017, në botë kishte më shumë se 3 miliardë abonentë në rrjetet sociale, ndërsa ata me më shumë ndjekës janë facebook, me 2 miliardë njerëz dhe instagram, me më shumë se 700 milionë përdorues aktivë. Deri në korrik 2017, kishte më shumë se 3 miliardë abonentë në rrjetet sociale në botë, ndërsa ata me më shumë ndjekës lista e numrave te telefonit  janë facebook, me  miliardë njerëz dhe instagram, me më shumë se 700 milionë përdorues aktivë. Që kur instagrami kopjoi filtrat dhe skinet e snapchat-it. Ai ka filluar të rrisë bazën e përdoruesve. Pasi 150 milionë foto shkëmbehen mes përdoruesve aktivë çdo ditë.

Imazhi është çelësi për të marrë dukshmëri në Instagram që nga ata

lista e numrave te telefonit

Hashtags. Etiketat do të ndihmojnë në pozicionimin e postimit në instagram dhe ato duhet të jenë të lidhura me markën dhe produktin, si dhe një situatë që i referohet asaj, domethënë çdo markë është më e lehtë për t’u gjetur me një hashtag. Jini ndërveprues. Është një mënyrë tjetër frytdhënëse për të realizuar një fushatë marketingu për instagramin, për të qenë ndërveprues me shikuesit, pra nëse komentojnë në postim, idealja është që marka të përgjigjet, madje të shkëmbejë mesazhe direkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *